BOOKINGSSYSTEM:

 

MELD DEG PÅ REISE HER!
Sender deg til innloggingen.

MARATONREISER

 

SRRC-marathonresor.se


SRRC-marathonresor.se

VASALOPPET 2018

 

PWT Travel AS inviterer til den svenske klassikeren Vasaloppet.
PWT arrangerer reise til Vasaloppet i Sverige også i 2018.

 

Startnummerne til Vasaloppet 2018 ble revet bort på få minutter, men vi har sikret oss startnummer til de reisende. Reisen er åpen for alle med og uten startnummer til neste års renn.

 

Det er satt et tak på 15.800 deltakere i Vasaloppet 2018, som går av stabelen søndag den 4.mars.

På Vasaloppet er det tusenvis av tilskuere langs løypa og stemningen er fantastisk. Mange av de lokale kjører snøscooter ut langs løypa og er med på å gjøre Vasaloppet til en folkefest.

 

Vi har flere bosteder med ulik standard og pris. Vi kjører busser fra Vikersund til Oslo, om Drammen, med flere lokale stopp underveis. Utreise fredag og retur fra Sälen på mandag med samme stopp på retur. PWT Travel har også reisende fra hele landet og plukker opp de som kommer med innenriksfly på Gardermoen på vei til Sverige.

 

 

 

 


 

BUSS

Avreise for bussen fredag ettermiddag er som følger:

Vikersund Bussterminal 12:00
Åmot Bussterminal 12:15
Hokksund, Langebru 12:30
Drammen busstasjon, Strømsø 13:00
Lierbommen, Shell 13:15
Asker Jernbanestasjon 13:30
Lysaker, busstasjon E18 13:45
Oslo S, Hotell Opera 14:00
Skedsmo, Shell 14:30
Gardermoen ankomsthall 15:00


Tider kan variere avhengig av trafikk, og vi ber derfor om at alle møter opp i god tid før oppgitt avgangstid.

Beregn minst 2 timer før på Gardermoen, da forsinkelser med flyet kan oppstå.

 

 


 

PROGRAM


Fredag:
Buss starter i Vikersund 12:00 og henter på bestemte påstigningssteder frem til og med Gardermoen. Ved ankomst fredag finner vi oss til rette på respektive bosteder.

 

Lørdag:
Etter frokost lørdag, reiser vi til startområdet i Berga by. Her vil det være mulig å gjøre seg kjent i startområdet, teste ut første del av løypa og gjøre innkjøp av eventuelle energibarer, drikke og annet utstyr til søndagens folkevandring fra Sälen til Mora. Etter stoppen på start kjører vi inn til Sälen sentrum, slik at man kan handle mat og andre ting, samt ta ut kontanter om dette skulle være ønskelig.

Lørdag ettermiddag er det tid til skismøring. PWT Travel slår opp de siste anbefalinger med tanke på vær og føreforhold.

 

Søndag:
Søndag morgen er det duket for en tidlig frokost, etterfulgt av en opplevelse utenom det vanlige. Vasaloppet arrangeres som en fellesstart, hvor alle startgrupper starter likt kl. 08:00. Vi har felles avreise fra Sälenfjellet 05.00 med bussene, ca. 20 minutter kjøring med noe kø.

 

Ved innkjøring til startområdet med bussene har vi ofte opplevd mye trafikk og vi har derfor tidlige avganger fra bostedene til starten.  Alt av nødvendig skiftetøy sendes så med arrangøren. Etter målgang er det dusj og middag inkludert i startnummeret. Vi kjører så bussene hjem tilbake til overnattingsstedene i Sälen med bussene og feirer dagens innsats.

 

Mandag:
Mandag morgen spiser vi en samlet frokost før avreise tilbake til Gardermoen og resterende påstigningssteder. Avreise blir rundt kl. 09:30.

 

 

Har du spørsmål rundt denne turen?
Send mail direkte til ansvarlig administrator for reisen - helge@pwt.noBESTILLINGSALTERNATIVER:

 

ALTERNATIV 1: SÄLEN HÖGIS (LEILIGHET): 
4-pers i leilighet fra torsdag til mandag: 4950 NOK  
6-pers i leilighet fra torsdag til mandag: 3950 NOK


Leilighetene disponeres fra torsdag til mandag. Reiser du alene eller i et mindre reisefølge, så ønsker vi å plassere dere i 4-mannsleiligheter så dere får bedre plass. Er dere derimot en stor nok vennegjeng, kan vi anbefale 6-personer i en leilighet.

Sälen Högfjällshotell har et utvalg 6-mannsleiligheter med bad og kjøkken. Det følger med sengetøy og ettervask. Handklær tar du med selv. Leilighetene har to soverom. Et med to køyesenger og et med en køyeseng. Pris inkluderer del i leilighet (4 eller 6 personer), busstransport og reiselederservice. Leilighetene har fullutstyrt kjøkken, med en butikk 100 meter fra leilighetsbygget.
Hjemmeside Leiligheter Högis.

 

ALTERNATIV 2: SÄLEN HÖGIS (HOTELLROM) - PRIS: 5950 NOK

Svært begrenset antall rom. Turen går fra fredag til mandag. Sälen Högis ligger oppe på Sälenfjellet og er et velrennomert høyfjellshotell. Pris inkluderer del i dobbeltrom (gitt at man deler) frokost lørdag, søndag og mandag, busstransport og reiselederservice.
Hjemmeside Hotellrom Högis.

 

ALTERNATIV 3: GAMMELGÅRDEN (HOTELLROM) - PRIS: 6950 NOK

Turen går fra fredag til mandag. Gammelgården ligger i likhet med Högis oppe på Sälenfjellet og er et hotell med bra standard og en spise-/avdelingsdel i tradisjonstro gammel stil. Pris inkluderer del i dobbeltrom (gitt at man deler) og halvpensjon, busstransport og reiselederservice.

 

TILLEGG
Flybilletter tur/retur Gardermoen. Bestilles på egenhånd.


Startnummer til Vasaloppet 2018: 1850 NOK

Fradrag for egen transport: 1000 NOK

Enkeltromstillegg: 3300 NOK


MELD DEG PÅ REISE HER!Ved påmelding godkjenner vedkommende PWT Travels bookingreglement.

PWT Travel tar forbehold om prisjustering ved betydelige valutaforandringer eller ved andre kostnadsendringer vi ikke rår over.


Velkommen med din påmelding til PWT Travel!