Mexico 2022

Introduksjon

Bli med til Mexico i november med mulighet til noen dager i New Orleans og Birmingham (World Games) i tilknytning til Yucatan halvøya.

Planlagt program:
ONSDAG 16. NOVEMBER
Vi flyr til Atlanta onsdag 16. november og overnatter på Hotel Sonesta Atlanta Airport South første natta, slik at det er fleksibel ankomst. Du kan bestille egen flybillett om ønskelig. Det er gratis shuttle til hotellet fra flyplassen. Frokost er inkludert.
TORSDAG 17. NOVEMBER
Etter frokost kjører vi retning Birmingham, der World Games med blant annet orientering ble arrangert i juli.
Det er 2 1/2 time å kjøre dit. Vi har bestilt overnatting i utkanten av byen i Pelham ved Oak Mountains, der
mellomdistansen ble arrangert i de flotte eikeskogene. Vi legger opp til et løp på ettermiddagen og et løp på morgenen (forskjellige deler av skogen) før avreise på fredag til New Orleans.
Vi bor i Pelham rett ved løpsområdet på Hotel Holiday Inn Express. Frokost er inkludert.
FREDAG 18. NOVEMBER
Etter frokost løper vi i et nytt område av Oak Mountain. Fin skogsorientering.
Etter løpet kjører vi til New Orleans. Det er en drøm for mange av oss å komme til denne pulserende musikkbyen. Det er ca. 5 timer effektiv kjøring, så i dag får vi gleden av å se mer av dette spennende landet.
Vel framme i New Orleans skal vi bo på Hotel Hilton New Orleans, midt i sentrum av byen.
Om kvelden kan vi utforske musikklivet i byen. Vi bor 3 netter i New Orleans, så vi får tid til å utforske byen.
LØRDAG 19. NOVEMBER
Etter frokost drar vi til City Park, der PWT Travel har lagd et topp moderne sprintkart.
Vi løper der på morgenen 19.11 og 20.11 i to forskjellige deler av parken. New Orleans 2 days vil bli lagt merke til i den folkerike parken.
Etterpå blir det sightseeing med Hop On Hop Off-buss og om kvelden utforsker vi musikklivet.
SØNDAG 20. NOVEMBER
Etter frokost løper vi andre dag av New Orleans 2 days. Deretter bruker vi dagen til å se mer av denne internasjonale byen. 
MANDAG 21. NOVEMBER
Etter frokost gjør vi oss klare til å reise videre til Cancun ved Det karibiske havet.
De som reiser direkte fra Europa til Mexico ankommer også i dag.
Vi bor to netter på  et 5-stjerners all inclusive resort med flott strand. Hotellet ligger i taxiavstand fra flyplassen. 
TIRSDAG 22. NOVEMBER
I dag drar vi til den vakre og kjente øya Isla Mujeres der det første løpet arrangeres i havnebyen der vi ankommer øya. Etter løpet ser vi mer av øya før vi drar tilbake til hotellet. All inclusive på hotellet.
ONSDAG 23. NOVEMBER
Etter frokost reiser vi til Mayaindianernes store tempel i Chichen Itza. Vi har fått lov til å lage o-kart også inne på området, slik at det blir en spesiell o-pplevelse neste dag om morgenen.
Vi overnatter ei natt her og vi har to hotell. Hotel Okaan og Hotel Villas Arqueologicas. Begge har svømmebasseng og frokost er inkludert. Naturen kan også by på flotte bademuligheter i vakre badekulper inne i skogen. En av dem er midt mellom våre to hoteller, så vi må teste den under oppholdet.
TORSDAG 24. NOVEMBER
 I dag løper vi o-løp ca. kl. 07.30 før de store mengdene med folk kommer til Maya-templene.
Etterpå er vi turister i dette fantastiske byggverket.
Noen timer seinere kjører vi til Riviera Maya ved Tulum, der vi skal bo i Akumal de neste 4 nettene.
Vi bor på et 5-stjerners all inclusive hotell med egen strand. Det blir avslappende opphold ved Det karibiske havet. 
FREDAG 25. NOVEMBER
I dag nyter vi dagen på resorten og det tredje o-løpet blir nettopp her på morgenen.
All inclusive-dagen avsluttes kanskje med en valgfri drink i solnedgangen.
LØRDAG 26. NOVEMBER
Etter frokost kjører vi sørover til Tulum, der vi skal løpe i et område med Maya ruiner og med spennende klippeformasjoner. Vi planlegger mål på en vakker og eksotisk sandstrand.
Etter litt sightseeing og bading drar vi tilbake til resorten til velfortjent avslapping i karibiske omgivilser med god mat og drikke.
SØNDAG 27. NOVEMBER
Etter frokost drar vi til Playa del Carmen der vi tar ferje ut til Isla Cozumel, som er kjent for sine korallrev og fantastiske snorklingsmuligheter.  Vi planlegger også det siste o-løpet på Isla Cozumel. Vi vet mer etter at karttegneren har vært der. Om kvelden blir det bankett og premieutdeling.
MANDAG 28. NOVEMBER
I dag er det hjemreisedag, så vi har transport til flyplassen i Cancun. Det er også mulig å utvide oppholdet med noen dager om det er ønskelig. 

PÅMELDING:
Du kan reservere plass ved å sende en e-post til jens@pwt.no

PRISER:
Landarrangement 16.11-21.11 med Atlanta, Birmingham og New Orleans : ca. 8.500 NOK pr person
Prisen inkluderer del i dbl.rom med frokost, landtransport og reiseledelse. Flybilletter kommer i tillegg.

Landarrangement 21.11-28.11 med 2 netter i Cancun, ei natt i Chichen Itza og 4 netter på 5-stjerners all inclusive i Akumal., ca. 13.950 NOK pr person .
Prisen inkluderer 6 netter på all inclusive hoett ved stranda til det karibsike hav og ei natt med frokost ved Maya-tempelet i Chichen Itza, landtransport og reiseledelse.

Flybilletter kommer i tillegg.

Vi bestiller flybillettene fra New Orleans til Cancun, men øvrige billetter kan bestilles av hver enkelt om man ønsker det. Vi bor på flyplassen i Atlanta den første natta 16. november og vi bor i taxi avstand fra flyplassen i Cancun de to første nettene. Om man ønsker å utvide med noen dager på hotellet i Akumal er det mulig.

ALTERNATIV 1: HELE TUREN (16.11-28.11)

ALTERNATIV 2: MEXICO (21.11-28.11)

ALTERNATIV 3: USA (16.11-21.11)

Det blir 5 o-løp i Mexico med blant annet et løp i den største severdigheten, Maya-indianernes hellige tempel Chichen Itza. 

Kommer

Påmelding for denne turen åpnes senere

Logg inn