Midnattssolgaloppen og Lofoten 3-days 2021

Introduksjon

Bli med til vakre Nord-Norge og få også med deg noen dager i Kiruna! Oppdatert med program!

PWT Travel kan tilby tur til MG2021 etterfulgt av Lofoten 3-days, som vi arrangerer for vår gruppe.
Det blir begrenset deltakelse i Lofoten.


PWT Travel kan tilby tur til MG2021 etterfulgt av Lofoten 3-dagers, som vi arrangerer for vår gruppe.
Det blir begrenset deltakelse i Lofoten. Midnattssolgaloppen arrangerer sine første to løp i Jukkasjärvi ved Kiruna 29. og 30. juni.
Vi bor i Jukkasjärvi fra 28. juni til 1. juli. Deretter flytter vi til Narvik og bor der fra 1.-4.juli. De to siste løpene går i Bjerkvik 2. og 3.juli. Søndag 4. juli flytter vi fra Narvik til Lofoten. Vi har hotellrom i Svolvær og Henningsvær, samt rorbuer sør for Leknes fra 4.-8. juli. Lofoten 3-dagers blir en stor naturopplevelse i spennende o-terreng med ekstrem utsikt. Det er bare å glede seg! 

PROGRAM

Mandag 28.juni: Vi flyr fra Oslo Gardermoen med Norwegian kl. 08.55 med ankomst Evenes kl. 10.35.  Etter ankomst kjører vi til Jukkasjärvi og Kiruna. Det er 238 km og 3.15 t å kjøre.
På veien passerer vi Abisko (112 km fra Jukkasjärvi), som har et fantastisk o-terreng og vakker natur med den vakre, grønne Trollsjøen.
Trollsjøen er et populært turmål i Sverige og vi satser på å besøke den med o-trening i dag eller på returen til Narvik. Vi bor på det kjente Ice-hotellet i Jukkasjärvi, som ligger bare 6 km fra arenaen på de to første løpene.

Tirsdag 29.juni
: I dag er første etappe av Midnattssolgaloppen 2021. Første start er kl. 18.00 og det er kort vei fra hotellet. Vi kjører skytteltrafikk. På formiddagen legger vi inn en tur til Kiruna.

Onsdag 30. juni
: På formiddagen ser vi mer av Kiruna. En av dagene vil vi se LKABs enorme gruver.
Om kvelden går andre løp med første start kl. 18.00.

Torsdag 1. juli
: I dag forflytter vi oss fra Jukkasjärvi og Kiruna til Narvik, der vi skal bo de neste tre nettene. Vi passerer Abisko, der vi stopper for en vakker vandring og kanskje vi kan teste det detaljrike fjell-o-terrenget i dag.

Fredag 2. juli
: I dag legger vi inn sightseeing i Narvik med besøk på det kjente krigsmuseet fra andre verdenskrig. Der kan vi lære om slaget om Narvik i 1940 og om Beisfjord fangeleir, som var den verste konsentrasjonsleiren i Norge under 2. verdenskrig. 288 krigsfanger ble skutt i leiren 17. juli 1942. Etter noen tankevekkere drar vi på det tredje løpet i MG. Det arrangeres i Bjerkvik kl. 18.00. Det er 20 km å kjøre fra Narvik til Bjerkvik.

Lørdag 3.juli
: I dag er det siste løp i MG og det er start kl. 10.00 i Bjerkvik. Vi bor ei natt til i Narvik.

Søndag 4. juli
: Etter frokost setter vi kursen mot spennende opplevelser i Lofoten. Vi passerer mange fjorder og tuneller på veien til Svolvær, der vi bor på Scandic Hotell i sentrum. Om ettermiddagen kan vi gå en tur opp til Svolværgeita. Det er en bratt trapp opp lia. Den er lagd av folk fra Nepal.

Mandag 5. juli
: Etter frokost drar vi til første etappe i Lofoten 3 dagers. Dette er et løp bare for vår gruppe. Det blir tre nye o-kart på områder som aldri har vært kartlagt før. Spektakulær utsikt på
alle løpene. Løpet i dag går i nærheten av Leknes. Etter løpet besøker vi Henningsvær. Muligheter for vandring opp til Festvågtind, eller du kan bare nyte dette eksotiske og vakre fiskeværet med kafeer.Tirsdag 6. juli
: I dag skal vi løpe i et spesielt terreng med mange små vann og med en magisk utsikt.
Terrenget ligger langt sør i Lofoten, så vi legger inn en stopp i Reine etter løpet. Kanskje noen vil prøve seg på trappene opp til Reinebringen? Alternativt kan vi også besøke Å, ytterst i Lofoten, etter stoppen i Reine. De som ikke løper kan besøke smeden i Sund, som er like ved kartet.Onsdag 7. juli
: Siste løpet i Lofoten 3-dagers går i et annerledes terreng med en del flate områder.
Vi passerer også ei fraflyttet grend underveis i løypene. Grenda ligger vakkert til ned mot sjøen.
Dersom det er interesse kan vi besøke Vikingmuseet på Borg. Fri ettermiddag etter løpet.Torsdag 8.juli
: Etter en lang god frokost reiser vi mot Evenes. Det er 160 km å kjøre til flyplassen, så vi legger inn en stopp underveis. Vi flyr fra Evenes med Norwegian kl. 15.40 direkte til Oslo Gardermoen kl. 17.25. Muligheter til å fly til andre flyplasser også, selvfølgelig, men bookingen over er allerede bestilt.

 

ALTERNATIV 1: 28.6-08.7              Hele turen, ca. 12.950 NOK pr person
ALTERNATIV 2: 01.7-08.7              MG 3 og 4 + Lofoten, ca. 8.950 NOK pr person
ALTERNATIV 3: 04.7-08.7              Lofoten, ca. 6.750 NOK pr person

Prisene inkluderer del i dbl.rom med frokost, busstransport og reiseledelse.
28.6-01.7: Icehotel Jukkasjärvi, 1.-4.7: Scandic Narvik/Quality Narvik, 4.-8.7: Scandic Svolvær.

TILLEGG:
Flybillett Oslo-Evenes, 28.6-8.7, ca. 2000 NOK pr person
Startkontingent Lofoten 3-dagers, 690 NOK pr person
Startkontingent MG 2021, hver enkelt melder seg på via Eventor.
Henningsvær Bryggehotell (4.-8.7) med 3 middager: 2000 NOK pr person

Ta kontakt

Påmelding sendes til jens@pwt.no

Kontakt oss

Logg inn