PWT Orienteering Sailing Cruise 2020

Introduksjon

Vi arrangerer O-seilas med Star Clippers igjen fra 28. november til 5. desember 2020! OBS! Allerede 16.januar er over 60% av lugarene solgt!

I 2020 reiser vi fra Singapore til Phuket!

Vi har åpnet for påmelding ved å sende epost til info@pwt.no, legg gjerne med ønske om lugar.

Bilde fra Langkawi

Pris-info PWT-Star Clipper 2020.

 

Pris i euro for boende med helpensjon på Star Clipper PWT-O-Cruise 28NOV-05DEC 2020.

Pris per person i ulike lugar-kategorier.

Vi har totalt 84 lugarer. Lugar 136 utgår da den er brukt av Star Clipper.

Lugarene 120, 122, 123, 125 er i første hånd forbeholdt tre personer (3-sengslugarer)

Owner’s Cabin €3.800 (fullt)
Cat. 1; €2.850 (fullt)
Cat.2; €2.500 (5 lugarer igjen)
Cat.3; €2.300
Cat.4; €2.200
Cat.5 €1.900 (nesten fullt)
Cat.6 €1.700
Ekstra-seng (3rd berth) €800 (mulig bare i noen få lugarer)
Port Charges (Havneavgifter) €205 (alle betaler samme i havneavgifter)
Gratuities €56 (tips som tas inn fra alle og fordeles på mannskapet. Du kan selvklart gi ekstra tips om bord til den du selv ønsker)

For at påmelding skal bli gyldig betales NOK 5.000, - p.p. i depositum. Vi fakturerer de som prel.booket.

Depositum 2 på 10.000,- p.p. faktureres rundt 15.mars

Sluttfakturering skjer rundt 1.september.

PWT tilbyr også en Pre-O-cruise-Tour til Filippinene, Kota Kinabalu på Sabah, Nordborneo, Brunei og Singapore.
Prel.program;
19.november Fly midt på dagen fra Oslo/Cph/Sto/andre flyplasser til Manila, Filippinene.
Her lander vi 20.november midt på dagen lokal tid. Transfer til hotell sentralt i gamle delen av Manila nær Rizal Park. Vi har kontakt med et nytt ungt o-forbund som vi skal hjelpe med nytt kart.
21.november Idag blir det o-løp om morgenen i Rizal Park. Her i området der vi skal bo er det mye å se/utforske til fots. Nasjonalmuseum, Manila Ocean Park, Fort Santiago med mere. Dersom du blir trøtt å gå er det bare å ta en Jeepneys (de fargerike lokale "jeep-taxi" som kjører sine ruter i byen)
Det er også mange restauranter og musikkbarer her og Filippinene er kjente for sin musikalitet.
22.november Vi har fly til Kota Kinabalu først om ettermiddagen så du får hele formiddagen å utforske mere av Manila eller gjøre en utflukt for eksempel å se på Taal-vulkanen!
22-24.november skal vi bo to netter i Kota Kinabalu som ligger i Sabah, Malaysia på Nordborneo. Her blir det  o-løp og mulighet til en utflukt i området der Mt. Kinabalu er kjent for sin naturprakt og gorillaer.
Herfra gir vi to muligheter å reise til Brunei den 24.november. Dels er det mulig å fly og det tar bare rundt 45 minutter. En annen spennende eksotisk mulighet er å reise med buss. Da må du regne med 8 timer men får jo mulighet å se en del av natur/landskap og folkliv langs veien. Det er også litt spesielt da du får 8 stempler i passet! Ut fra provinsen Sabah, inn i provinsen Sarawak, ut fra Sarawak og inn i en stripe av Brunei, ut fra Brunei-stripen og inn i Sarawak igjen, ut fra Sarawak og inn i Brunei!
24-26.november Brunei. Vi blir to netter i denne lille stat og sultanat. Det var brittisk protektorat frem til 1984 men er nå et monarki med sultanen som leder. Vi har også her en kontakt for o-sporten så vi håper det kan hjelpe at vi kommer på besøk og dessuten får laget et o-kart som vi skal løpe på. Det er også planlagt en utflukt som vi bland annet bruker båt på i Brunei River med mangrove og dyreliv. Vi får også litt sightseeing i hovedstaden Bandar Seri Begawan der vi også spiser lunsj.

Herfra reiser vi til Singapore 26.november og får to netter i denne spennende metropol innen vi starter o-cruise 28.november om kvelden.

Vi ber dere som er interessert å gi oss tilbakemelding snarest for vår planlegging. Denne «Pre-tour» blir begrenset til 60 personer og er snart full.

For dere som ønsker å tilslutte direkte til O-cruiset og ordner eget fly ber vi dere prøve å være på plass i Singapore seinest fredag 27.november for å ikke risikere forsinkelser som fører til problemer å nå Star Clipper i tide for avreise den 28.november. Vi har også etappe 1 av PWT-O-Cruise lørdag morgen i Singapore.
Vi planlegger dette løp til Fort Canning Park på kort avstand fra det hotell vi tenker bruke.
For dere som ønsker ordner vi hotell og litt sightseeing i Singapore fra torsdag 26 alt. fredag 27.november til vi sjekker inn på Star Clipper. Det blir også et enklere kveldsløp fredag 27.november (innen det blir mørkt) for den grupp som er med på Pre-Tour og ankommer Singapore torsdag. Dersom du ikke er på Pre-Tour men er på plass i Singapore så er det mulig å delta på dette o-løp. Vi samarbeider med våre lokale o-venner om disse løp i Singapore.

22-29.februar 2020 reiser våre karttegnere Petr Hranicka/Jaroslav Kacmarcik med Star Clipper for karttegning/forberedelser. Deretter fortsetter Petr til Manila, Kota Kinabalu og Brunei.

Prel. program 28.november-05.desember 2020; O-cruise med Star Clipper
Dags for en ny O-cruise opplevelse i nye farvann!
Du som reist med oss på våre o-cruise tidligere i Karibien vet litt om hva for slags fantastiske opplevelser vi har i vente! Bare å gå ombord på denne vakre skapelse, Star Clipper, er en drøm i seg! Å få reise med dette "Tall ship" inkludert førstklassig mat/boende og o-aktiviteter som vi har på disse O-cruise, gir minner for livet!
Avreise lørdag 28.november fra Singapore (innsjekking fra 16-17.30 på Marinas Bay Cruise Center, 61 Coastal Drive). Da vi gått ombord og funnet våre lugarer er det sikkerhets info innen vi gjør oss klare for å dra opp ankar. Når vi hør Conquest of Paradise er det dags å reise ut på åpent hav..!
Søndag 29.november er vi iland ved historiske Malacca, Malaysia kl. 12.00-18.00. Her blir det o-race og mulighet å henge med på utflukt (det er ofte options på spennende utflukter da vi er i land på de ulike plassene. Vi anpasser så at de som ønsker rekker å få med seg o-løp innen eventuell utflukt)
Mandag 30.november er vi til sjøss hele dagen. Det blir o-løp ombord Star Clipper på vår spesial tegnede kart! Vi trenger litt aktivitet om vi skal kunne nyte den gode maten! Du får også tid å bade in en av poolene på "Sun deck" eller bare ta det lugnt å nyte seilasen.
Tirsdag 01.desember besøker vi den flotte øya Langkawi, Malaysia fra 08.00-17.30. O-løp, bad og flere mulige utflukter står på programmet...
Onsdag 02.desember kommer vi til Thailand og Ko Adang (10.00-18.00). Her ligger vi ved en fantastisk beach. Denne øya er kjent for "green sea turtles".  Våre karttegnere skal lage kart så at vi får o-løp også her.
Torsdag 03.desember er det dags for Phang Nga Bay og Ko Hong. Noen husker landskapet med sine kjente "limestone-øyer" fra James Bond-filmen "The Man with the Golden Gun". 
Fredag 04.desember er vi på Similan Islands som er kjent for dykking/snorkling og flotte strender...
Etter ankomst Phuket om morgenen 05.desember er det siste cruise-o-løp (litt som på Jamaica 2018). Noen kanskje tenker fly hjemover med kvelds/nattfly men de fleste ønsker nok minst en natt som gir to hele dager her. Vi booker rom på  flotte Amari Resort og som enklere alternativ nabo-hotellet Seaview for natten lørdag-søndag. De som reiser hjem søndag kveld med hjemkomst Scandinavia mandag morgen får da to hele dager i Phuket. Si ifra dersom du ønsker dette eller flere ekstra dager i Thailand.
Da vi chartret hele Star Clipper er det mulig at vi gjør noen endringer i programmet for å bedre tilpasse programmet til våre aktiviteter som o-løp. Dette vet vi mere om etter at våre karttegnere reist ruten i februar.

Vi kommer tilbake med priser for Singapore og Thailand samt for Pre-Tour 19-28.november snarest mulig.
Vi er nå i kontakt med hoteller og flyselskaper for å legge alt tilrette.
Prel. priser for Pre-O-Tour; 11.450,-NOK inkludert transfers Manila, Kota Kinabalu, Brunei, Singapore, boende på bra hoteller i dobbeltrom med frokost fra 20-28.nov. Fly mellom Manila-Kota Kinabalu og fra Brunei-Singapore, buss fra Kota Kinabalu-Brunei (option å fly denne strekningen), sightseeing med lunsj i Brunei, reiseledere fra PWT Travel.
Tillegg; enkeltrom, fly isteden for buss fra K.K.-Brunei, options, måltider utover det som er inkludert, o-løp.
Vi fakturerer depositum (5000,-NOK) rundt 1.mars. Sluttfakturering rundt 1.september.
OBS! Vi reserverer oss mot prisendringer og annet som vi ikke rår over.

Velkommen med din påmelding! Send oss melding på info@pwt.no

Star Clipper

Ta kontakt

Send epost til info@pwt.no for forhåndspåmeding!

Kontakt oss

Logg inn