WMOC 2020

Introduksjon

PWT Travel arrangerer tur til WMOC også i 2020. Vi har også spennende muligheter for å utvide turen med besøk i Krakow, Zakopane, High Tatra og andre destinasjoner.

Pre-WMOC 2020 (Krakow-Zakopane-High Tatra 3-7.august)

 

PWT Travel arrangerer «Pre-WMOC-tur» med et par fine dager i Krakow, besøk i Zakopane og et par netter i High Tatra på vei til WMOC i Kosice.

 

Prel. program;

03.august; Fly til Krakow, ankomst om ettermiddagen (PWT hjelper de som ønsker med flybillett)

Vi skal bo bra med frokostpensjon sentralt i Krakow 2 netter med det meste på gangavstand.
Det er full av koselige restauranter og caféer nær hotellet og vi anbefaler å ta en kort tur til gamlebyen som ligger 1 km fra hotellet. Fri kveld.

04.august; I dag kan du oppdage mere av denne spennende byen; Judekvartalene, gamlebyen, spasertur langs elven Wisla eller kanskje en utflukt til Wielicka saltgruver eller Auschwitz. Fri kveld.

05.august; Etter frokost reiser vi mot Zakopane. Det blir o-løp/trening og en god stopp i her i Polens mest berømte vintersportby. Dere får tid å se litt av denne hjembyen til skihopperen Kamil Stoch som har 3 OL-gull så langt i karrieren. VM på ski ble arrangert her i bland annet 1962.
Vi reiser videre og over grensen til Slovakia og opp i High Tatra der vi skal bo i det berømte fjellstedet Strbske Pleso i 2 netter på Hotel Panorama med frokost og middag. Dere rekker kanskje en liten gåtur rundt den vakre innsjøen for vi spiser felles middag.

06.august; Etter frokost er det sikkert mange som ønsker å gå en kortere eller lengre tur langs noen av de mest kjente turstiene. Her er det mye å velge på da dette er det mest berømte området for trekking i denne delen av Europa! De som ikke ønsker trekking, kan heller ta den lille jernbanen til byen Stary Smokovec der det er mange restauranter og butikker. Felles middag på hotellet også i kveld.

07.august; Vi reiser mot Kosice og WMOC etter frokost. Det blir en stopp ved berømte Spiss Castle som ligger omtrent halvveis til Kosice. Etter innsjekk på hotellet i Kosice og utdeling av deltaker-materiel, er det mulighet å teste Model Event sprint og få med seg åpnings seremonien. Fri kveld.

 

Begrenset antall plasser (100)

PWT har booket noen flyseter 3.august OSL-Krakow (med mulighet tilslutning fra noen byer) så krysse for i påmeldingen dersom du ønsker bli med på dette.

 

Pris; 3.900,- NOK (ved påmelding betales depositum 4000,- NOK som gjelder WMOC og ev. Pre-WMOC og/eller After-WMOC)

I prisen inngår del i dobbeltrom med frokostpensjon 2 netter i Krakow og to netter i Strbske Pleso, to middager i Strbske Pleso, buss fra Krakow-Zakopane-Strbske Pleso-Kosice, reiseleder fra PWT.

Tillegg; Enkeltrom (+1500,-), o-løp (150,-), måltider utenom program, ev. inngangsbilletter.
Flybilletter; Dersom du ønsker at PWT skal booke fly for deg til til Pre-WMOC og hjem fra WMOC alt. After WMOC har vi en pris inkludert transfers t/r fra Oslo på 2.500, - for de første 100. Tilslutning fra noen andre byer i Norge er mulig så skriv dette i påmelding dersom du ønsker tilslutning.

 

PWT Travel arrangerer «WMOC-tur» 07-15.august 2020 til Kosice, Slovakia

Bas-program;

07.august; Fly og transfer, ankomst om ettermiddagen (PWT hjelper de som ønsker med flybillett)

Vi skal bo på Double Tree by Hilton alt. Hotel Yasmin som begge er flotte 4-stjerners hotell med frokostpensjon sentralt i Kosice ved gamlebyen i 8 netter. Her har vi gangavstand til sprint og alt hva en storby har å tilby. Kosice er Slovakias andre by i størrelse med 250.000 innbyggere.
Det er Model Event sprint her i ettermiddag/kveld.

08.august; Sprintkvalik (gangavstand/alt. tram) Åpninsseremonien er flyttet til idag på arena for Sprint-Q!

09.august; Sprint finale (gangavstand)

10.august; Etter frokost reiser vi på «Model Event» for skogsløpene.

11.august; Skogkvalik

12.august; Finale mellomdistanse skog

13.august; Fri dag alt. Model Event for langdistanse finale (Vi kommer å tilby noen opsjons kombinert Model Event/utflukt)

14.august; Langdistanse final, skog.

I kveld avrunder vi som tradisjon med vår egen «PWT-bankett» (mere info seinere)

15.august; Hjemreise alt. videre til Budapest på «After-WMOC 15-17.august.

PWT har booket en del flyseter 7.august fra Oslo (med mulighet tilslutning fra noen byer) så krysse for i påmeldingen dersom du ønsker å bli med på dette. Samme med retur 15.august.
Vi har også booket en del flyseter for de som ønsker å bli med på Pre-WMOC til Krakow-Tatrabergen og for de som skal hjem etter After-WMOC

Pris; 8.950,- NOK (ved påmelding betales depositum 4000,- NOK som gjelder WMOC og ev. Pre-WMOC og/eller After-WMOC)

I prisen inngår del i dobbeltrom med frokostpensjon 8 netter i Kosice på 4-stjerners hotell, buss til de o-løp vi kjører til under WMOC og reiseleder fra PWT.

Tillegg; Enkeltrom (+5000,-), o-løp WMOC (Sprint+skog 1300,- innen 7.januar 2020, bare sprint 900,-, bare skog 1000,-), måltider utenom program, ev. inngangsbilletter.
Flybilletter; Dersom du ønsker at PWT skal booke fly for deg til Pre-WMOC alt. WMOC og hjem fra WMOC alt. After-WMOC har vi en pris inkludert transfers t/r fra Oslo på 2.500, - for de første 100. Tilslutning fra noen andre byer i Norge er mulig så skriv dette i påmelding dersom du ønsker tilslutning.

 

After-WMOC 2020 (Budapest 15-17.august)

 

PWT Travel arrangerer «After-WMOC-tur» med to netter i fantastiske Budapest på vei hjem fra WMOC i Kosice.

Bas program;

15.august; Etter frokost og utsjekk fra hotellet i Kosice har vi en sirka 3 timer lang bussreise til hovedstaden i Ungarn, Budapest. Vi tar en stopp underveis der vi får mulighet å spise litt lunsj.

Vi skal bo på et nytt 4-stjerners hotel sentralt på Buda-siden om Donau, bare 2 metro-stasjoner fra sentrum på Pest-siden og kort gangvei til det berømte slotts-området Buda Castle. Innsjekking fra 14.00.
Dette er en spennende by med mye å se og oppleve, uansett om du er her for første gang eller på gjenbesøk! Fri ettermiddag/kveld.

16.august; Vi reiser etter frokost ut fra byen 20 km nordover langs Donau til den gamle byen Szentendre. Her har de et «Open Air Museum» som heter Skanzen (oppkalt etter Skansen i Stockholm) der de har samlet og bevart gamle bygninger fra Ungarn og her har de et flott o-kart.
EM i terrengløpning ble arrangert her i desember 2012. Her blir det o-løp for de som ønsker og deretter lunsj innen vi fortsetter med guidet tur langs denne ruten og inne i Budapest. Fri kveld.

Begrenset antall plasser (100)

PWT har booket noen flyseter 17.august Budapest-Oslo (med mulighet tilslutning fra noen byer) så krysse for i påmeldingen dersom du ønsker å bli med på dette.

 

Pris; 1.950,- NOK (ved påmelding betales depositum 4000,- NOK som gjelder WMOC og ev. Pre-WMOC og/eller After-WMOC)

I prisen inngår del i dobbeltrom med frokostpensjon 2 netter i Budapest, sightseeing og lunsj søndag, reiseleder fra PWT.

Tillegg; Enkeltrom (+900,-), o-løp (150,-), måltider utenom program, ev. inngangsbilletter.
Flybilletter; Dersom du ønsker at PWT skal booke fly for deg til til Pre-WMOC alt. WMOC og hjem etter After WMOC har vi en pris inkludert transfers t/r fra Oslo på 2.500, - for de første 100. Tilslutning fra noen andre byer i Norge er mulig så skriv dette i påmelding dersom du ønsker tilslutning.

Turalternativer

Man 03.08
4d
Pre-WMOC
Man 03.08
12d
Pre-WMOC + WMOC
Man 03.08
14d
Hele turen
Fre 07.08
8d
WMOC
Fre 07.08
10d
WMOC + After-WMOC
Lør 15.08
2d
After-WMOC

Fra 0,-

Logg inn