Bieg Piastow 2024

Introduksjon

Bieg Piastow er det største turrennet på ski i Polen og det samler hvert år ca. 2000 deltakere. Det er god stemning og mange kler seg ut. Rennet går i fint skogsterreng rett ved grensa til Tsjekkia. Løypa er 50 km og har start og mål bare 3 km fra Harrachov og på det nærmeste er den bare ca. 2 km fra traseen til Jizerska Padesatka.

Vi har avreise fredag 01. mars fra Gardermoen til Praha. Avreise er kl. 09.50 fra Gardermoen med ankomst Praha kl. 11.50.

Etter ankomst til Praha kjører vi til Harrachov, som er kjent for skiflyvningsbakken og alpinløypene sine. Vi bor sentralt i landsbyen på et 3-stjerners hotell fra fredag til søndag, med frokost og middag inkludert. Hotellet har en egen spa-avdeling i kjelleren.

Det er tre kilometer fra hotellet i Harrachov til skistadion. Vi reiser dit på fredag og tester løyper og tar ut startnummer. Ved ski-arenaen er det et par restauranter så her kan man også få kjøpt både noe å spise og drikke. Vi forbereder oss for morgendagens Worldlopp-renn og om kvelden er det middag på hotellet.

Skirennet går lørdag i klassisk stil, 50 km. Vi har egen busstransport til start, samt flere bussavganger tilbake etter målgang. Det er middag på hotellet om kvelden.

Søndag er det mulig å ta seg en treningstur før vi kjører til Praha, der vi bor sentralt ved gamlebyen den siste natta. Praha er en kulturby med mange muligheter.

Hjemreise fra Praha mandag 4. mars, Praha-Oslo kl.12.30-14.30.

PRIS: Kommer

Påmelding

Jens

950 50 980

Send e-post

Ta gjerne kontakt med oss på telefon 32 78 61 80 om du har spørsmål, eller send oss en e-post. Kontortiden er mandag-fredag 08.00-16.00.

Logg inn