Demino 2020

Introduksjon

PWT Travel AS inviterer til vår femte reise til Demino skimarathon i Russland. Dette skirennet inngår i Worldloppet som et av 20 skirenn. Vi har alle de fire første turene blitt svært godt mottatt i Rybinsk, der 250.000 mennesker har sitt hjem.

Vi kombinerer turen til Rybinsk med to netter i Moskva, som også har mye spennende å tilby.

Vi reiser torsdag 27. februar med Aeroflot direkte til Moskva Sheremetyevo: 13.05-17.55 (SU2175)
Moskva ligger to timer før Norge, så vi lander kl. 15.55 norsk tid.

På flyplassen møter vi vår guide og buss-selskapet. Det er 310 km å kjøre til Rybinsk, der rennet arrangeres og der vi skal bo i 3 netter. Rybinsk har flere ganger arrangert world cup i langrenn fra samme stadion. Løypa har snill kupering,
bortsett fra 4 km i world cup løypene. Høydeforskjellen er 67 meter mellom høyeste og laveste punkt på løypa og det er samlet stigning på 820 meter på 50 km.

I Rybinsk bor vi på et 4-stjerners hotell i sentrum. Frokost, lunsj og middag er inkludert på fredag. På lørdag er frokost og middag inkludert, mens det på søndag bare er frokost. På skistadion kan man kjøpe seg lunsj på renndagene. Det er cirka 20 minutter å kjøre til skistadion fra hotellet. Vi tester skisporene fredag 28. mars og etter lunsj blir det en guidet tur i byen.

Lørdag 29. februar går hovedrennet som inngår i Worldloppet, det er 50 km fristil (det er også klassisk skispor oppkjørt ved siden). Vi ordner egen "PWT-bankett" om kvelden.

Søndag 01. mars etter frokost er det 25 km klassisk stil. Etter målgang og lunsj kjører vi til Moskva, der vi bor på et 4 stjerners hotell rett ved Bolsjoiteateret og Den røde plass. Vi skal bo der to netter. Søndag kveld disponeres fritt. Det er en egen restaurant på hotellet, så man kan også bestille middag der. Dessuten er det mange spennende restauranter i nabolaget.

Mandag 02. mars etter frokost blir det sightseeing og mer tid til å utforske denne spennende byen.
Vi har bestilt engelskspråklige guider som tar oss med på en vandring i hjertet av Moskva.
Vi passerer Bolsjoiteateret, Den røde plass, Kreml med mer. Vi besøker også undergrunnen som er vakkert utsmykket med skulpturer. Ettermiddagen er fri til å utforske mer av russernes hovedstad.

Tirsdag 03. mars flyr vi hjem om kvelden, slik at vi kan utforske Moskva mer.
Flytidene med Aeroflot fra Moskva Sheremetyevo til Oslo er slik: 20.35-21.30 (SU2534). Vi har også 20 seter på en tidligere avgang slik: Moskva SVO-Oslo 11.15-12.10 (SU2174). 

Alle som reiser til Russland må ordne visum fra Den russiske ambassaden. OBS! Pass må være gyldig minimum 6 måneder etter hjemreisen.
PWT Travel AS vil fremskaffe nødvendige invitasjoner fra Russland og sende ut informasjon og veiledning om hvordan man søker om visum.

 

  Pris: ca. 10.950 NOK pr person

Prisen inkluderer flyreise fra Oslo til Moskva t/r, overnatting i delt dobbeltrom med måltider som i program i Rybinsk, overnatting i delt dobbeltrom med frokost i Moskva, busstransport, sightseeing og reiseledelse.
På flybilletten er en bagasje på 23 kg, samt en skipose inkludert.

Tillegg:
Visum, enkeltrom (2.400 NOK), startkontingent (50km = ca. 400 NOK og 25 km = ca. 300 NOK)), måltider som ikke er med i programmet.

Viktig at alle som melder seg på er klar over kravet om visum ved innreise til Russland.

Vi tar forbehold om prisjustering ved betydelige valutaforandringer eller ved andre kostnadsendringer vi ikke rår over.

Velkommen med din påmelding til PWT Travel!

 

Turalternativer

Tor 27.02
5d
Oslo

Påmelding stengt

Fra 10 950,-

Logg inn