Engadin 2023

Introduksjon

PWT Travel AS innbyr til tur til Engadin skimaraton 2023.

PROGRAM
Fredag 10. mars
Vi flyr fra Oslo Gardermoen med Norwegian kl. 11.05 direkte til München kl. 13.20.
Vi kjører buss fra München til Engadindalen, der Pontresina og St. Moritz er de to mest kjente stedene. Det er ca. 4 1/2 t fra München. Vi legger inn en kaffestopp i Garmisch Partenkirchen. 
Vi har rom på ærverdige Hotel Schloss i Pontresina som ligger ved skiløypa og rett etter målpassering halvmaraton. Vi har egen transport til start og egen skyttelbuss fra målområdet.etter 42 km.

Lørdag 11. mars
Etter frokost kjører vi buss til St.Moritz, der vi henter ut startnummer. Her kan du gjøre deg kjent med stigningen i løypa fra St. Moritz til Pontresina, gå en annen del av løypa eller gå helt tilbake til hotellet. Løypa går gjennom St. Moritz sentrum. Du kan også kjøre slalåm i dag, eller bare nyte "påskesola" i den vakre naturen. Du kan også se litt av St.Moritz før du tester skiene. Mange tar ofte gondolbanen opp i alpinløypene for å spise lunsj og nyte utsikten. 

Søndag 12. mars
I dag er det klart for en fantastisk skitur i vakre Engadin. Etter frokost tar vi vår egen buss til starten i Maloja. Engadin skimarathon samler ca. 14.000 deltakere og starten går på en stor innsjø med god plass. Det kan ofte være kaldt på morgenkvisten, så ta med deg ei god jakke. Når sola titter fram blir det raskt varmere. Det er noen hundre meter fra der du legger fra deg tøyet til arrangørtransporten og videre fram til startområdet.

Engadin skimarathon er et Worldlopp i fri teknikk over 42 km. Starten går på 1820 meter og løypa passerer kjente skisteder som St.Moritz og Pontresina før målgang ved den lille byen S-Chanf på 1670 moh. Dalen er omkranset av høye alpetinder opp til 3800 moh. Det er også mulig å gå halvmaraton på 21 km med mål i Pontresina. Det er oppkjørte klassiske spor på hele distansen, og sporene har meget god kvalitet på flatene, siden de går ved siden av fristilsrennet. I bakkene kan derimot noen av sporene viskes ut som følge av fristilløperne.
Om kvelden feirer vi innsatsen.

Mandag 13. mars
Etter frokost kjører vi til München. Vi flyr direkte fra München til Oslo Gardermoen kl. 14.00-16.15.

PRIS: 11.950 NOK pr person

I prisen inngår fly Oslo-München t/r, del i dbl.rom på Hotel Schloss i Pontresina, 3 frokoster,  busstransport, og reiseledelse.

TILLEGG

Enkeltrom, startkontingent Engadin Skimaraton, ca. 1150 NOK og halvmaraton ca. 950 NOK.
Tilknytningsbilletter fra andre flyplasser.

Evt. tillegg for frakt av skipose på flyet.

Vi tar forbehold om prisjustering ved betydelige valutaforandringer eller ved andre kostnadsendringer vi ikke rår over.

Velkommen med din påmelding til PWT Travel!

 

 

Ta kontakt

Påmelding sendes på e-post til: info@pwt.no

Kontakt oss

Logg inn