Fossavatngangan 2020

Introduksjon

PWT Travel inviterer til vår 7:e reise til Fossavatnsgangan i Isafjordur på Island. Fossavatnsgangan er Worldlopprenn i 2020 og rennet arrangeres for 72.gang. Det er 85 år siden rennet ble arrangert for første gang. OBS! Begrenset med plasser! 6 plasser igjen den 16.okt.

 

 

DAGSPROGRAM

Torsdag 16.04:
Avreise fra Oslo til Reykjavik.
Det er 2 timers tidsforskjell mellom Skandinavia og Island.

Transport fra Keflavik internasjonelle flyplass via Blue Lagoon der vi tar en badestopp 2h. (option inngangsbilletter kommer som tillegg) på en av verdens mest berømte badeanlegg/varme kilder! Deretter fortsetter vi til Reykjavik innenriks flyplass rett ved byen som er hovedstad (200.000 innb.).

Vi flyr med eget charterfly (Air Iceland) fra Reykjavik til Isafjordur. Flyturen tar ca. 45 minutter. Det er bare ca. 5 minutter å kjøre fra flyplassen til Isafjordur, der vi skal bo i 3 netter. Rennkontoret er ved siden av hotell Isafjordur og kakebuffet samt seafood banquet om lørdagen er i Torfnes Sporthall (10 min gangvei fra vårt hotell).

Fredag 17.04:
Etter frokost drar vi opp til skistadion for å teste skiløypene.
Etter treningen får vi tid til å se mer av fiskerlandsbyen Isafjordur med ca. 2000 innbyggere, før vi starter forberedelsene til rennet.
I Isafjordur er det en sportsbutikk som har det meste innenfor langrenn. Den ligger mellom hotellene.
Kl. 16.00-21.00 kan du kjøpe pastabuffet på Hotel Isafjordur.

Lørdag 18.04:
Tidlig frokost på hotellene. Transport fra holdeplass rett ved hotellene til starten.
Fossavatnsgangan 2020 har flere forskjellige distanser; 50 km, 25 km og 12,5km.
Start for 50km klassisk er kl. 09.00, mens det for 12 og 25 km er kl. 10.00.
Ved mål er det en skistue med kafé. Etter rennet er det flere ulike returtidspunkter tilbake til hotellene. Premieutdeling for 12 km og 25 km er på skistadion.
Premieutdeling for 50 km er i Torfnes Sporthall med servering fra et fantastisk kakebord (inngår i startavgiften)! Om kvelden kl. 20.00 er det muligheter for å være med på banketten i Torfnes Sporthall med fiskebuffet og lokal underholdning der det fort blir fullt på dansegulvet.

Søndag 19.04:
Etter frokost kjører vi fra Isafjordur til Reykjavik med vår egen buss. Vi får se mye av Island i dag med fjorder, fjell, landbruk og mindre tettsteder. Vi legger inn minst 2 stopp underveis. I Reykjavik bor vi sentralt nær mange koselige restauranter og puber.
Middag på egenhånd om kvelden og det er mange muligheter men kan være lurt å bestille bord dersom man er en gruppe.

Mandag 20.04: Hjemreise alt. 1 døgn ekstra.
Hjemreise med transfer til flyplassen etter frokost.
Alternativt ekstradøgn;
I dag er det fri dag i Reykjavik alternativt  Golden Circle-utflukt som option;
For de som ønsker reiser vi på rundturen The Golden Circle, eller den gyldne sirkel. 
På denne heldagsturen besøker vi den gamle tingplassen Thingvellir, Geysir og Gullfoss, samt at vi gjør en stopp i landsbyen Hveragerdi meed 2500 innbyggere.
Denne turen er ikke inkludert i grunnpakka og koster rundt 65€ pr person. Om du heller vil bruke dagen i Reykjavik er det også mulig. Reykjavik har blant annet en helt ny konserthall og spennende museer om vikingene.
Middag på egenhånd om kvelden.

Grunnpris er med hjemreise mandag, men vi anbefaler flere netter i Reykjavik.

Tirsdag 21.04
Etter frokost drar vi til flyplassen på Keflavik.

Turalternativer

Tor 16.04
4d
Oslo
Tor 16.04
5d
Oslo

Påmelding stengt

Fra 12 900,-

Logg inn