Jizerska Padesatka 2024

Introduksjon

PWT Travel AS inviterer til det tsjekkiske worldloppet Jizerska Padesatka.

 

På turen til Jizerska Padesatka får du en liten smak av Tsjekkias vakre hovedstad Praha og vi bor tre netter i VM-byen 2009, Liberec.

Fredag 9.2

Vi flyr fra Oslo Gardermoen på formiddagen og lander i Praha ved lunsjtid. Vi ordner også fly fra Stockholm og andre destinasjoner. Vi blir hentet med buss og kjører inn til Praha. Her blir det tid til lunsj, og deretter en byvandring forbi Hradcany-borgen, Karlsbrua og inn i gamlebyen med det koselige torvet.

Etter vandringen i Praha kjører vi til Liberec. Denne kjøreturen tar ca. 90 minutter og vi passerer blant annet Skodas enorme bilfabrikk. Vi henter ut startnummer ved ankomst Liberec og fortsetter deretter til hotellet i samme by for innsjekking og 3-retters middag om kvelden.

Lørdag 10.2

Frokost på hotellet, før vi drar til skistadion i Bedrichov for å teste sporene. Det er bare 10 km å kjøre til start/målområdet. Du kan også delta på den korte distansen på 25 km klassisk, eller 10 km klassisk, som arrangeres i dag. Start på 25 km CT er ca. kl. 09.00 og 10 km CT er ca. kl. 09.15.
Ettermiddagen disponeres fritt til skismøring, shopping eller avslapping. 3-retters middag om kvelden. 

Søndag 11.2

I dag arrangeres det populære Jizerska Padesatka. Rennet går i klassisk stil og løypa er 50 km.
Det er mange startpuljer og eliten starter kl. 09.00.
Rennet blir tidlig fulltegnet med sine 5000 deltakere. Løypa går i en spennende løypetrasè. Det er ca. 20 minutter å kjøre fra hotellet til skistadion i Bedrichov, der bussen vår står parkert under rennet.
Etter at rennet er vel gjennomført, feirer vi innsatsen med en 4-retters middag om kvelden.

Mandag 12.2
Mandag reiser vi til flyplassen etter frokost.

PRIS: KOMMER

INKLUDERT
Prisen inkluderer flyreise Oslo-Praha t/r, all busstransport under oppholdet, del i dbl.rom med halvpensjon og en lunsj i Praha samt reiselederservice.

TILLEGG
Enkeltrom: KOMMER
Startkontingent: 50 km =  Kommer, 25 km = Kommer, 10 km =  Kommer
Evt. tillegg for frakt av skipose på flyet.
Vi tar forbehold om prisjustering ved betydelige valutaforandringer eller ved andre kostnadsendringer vi ikke rår over.
Velkommen med din påmelding til PWT Travel!.
Du sender en e-post til: info@pwt.no

Påmelding

Jens

950 50 980

Send e-post

Ta gjerne kontakt med oss på telefon 32 78 61 80 om du har spørsmål, eller send oss en e-post. Kontortiden er mandag-fredag 08.00-16.00.

Logg inn