Marcialonga 2023

Introduksjon

PWT Travel inviterer til herlige skidager i de italienske alpene. Det er 20. gangen vi arrangerer reise til Marcialonga.

Vi har charterfly fra Oslo Gardermoen direkte til Verona på torsdag og med retur mandag. Flyreisen tar 2t 30 min og fra Verona er det 2 timers busstur til Cavalese. Vi har også avreise på onsdag, men denne gangen med rutefly.

 

Onsdag 25.1 flyr vi rutefly (eller charterfly ved tilstrekkelig interesse) fra Oslo til München eller Venezia. Middag på hotellene om kvelden.

 

Torsdag 26.1 reiser onsdagsgjengen opp på Lavazepasset og trener der (1800 m.o.h). Det er vakker utsikt mot Latemarmassivet. Torsdagsgjengen flyr med charterfly fra Oslo på formiddagen til Verona. Tidspunktet for avreise fra Oslo blir tidligst kl. 10. Middag på hotellene om kvelden.

Fredag 27.1 reiser vi til vakre Seiser Alm, der vi nyter fantastiske skiløyper i storslagen natur. Vi tar taubanen opp til Seiser Alm-platået den siste biten. Heiskort, løypeavgift, langrennsløypene og bussturen er inkludert i turprisen. Vi vil også tilby en tur til Lavaze i dag. Kryss av ved påmelding hva du ønsker, Seiser Alm eller Lavaze.Lørdag 28.1 tester vi Marcialonga-sporene fra VM-stadion i Val di Fiemme. Du kan gå fra skistadion til Cavalese (ca. 10 km), eller du kan teste sporene i området rundt skistadion og ta bussen tilbake. Du vil også ha mulighet til å teste sporene ved starten i Moena hvis du heller ønsker det. Er det fint vær anbefales en tur med gondolen opp på Alpe Cermis. Heishuset i Cavalese er i gangavstand fra våre hoteller.

Søndag 29.1 arrangeres Marcialonga med sin herlige atmosfære. Du kan velge mellom 45 km, eller 70 km lang løype, begge i klassisk stil. I den lengste løypa passerer vi 13 landsbyer før vi er i mål.

Mandag 30.1 Hjemreise med charterfly om ettermiddagen direkte fra Verona til Oslo for torsdagsgjengen.
Planlagt hjemreise fra Verona er ca. kl. 14. Tidene er ikke bekreftet enda.
Onsdagsgjengen flyr hjem fra Venezia eller Verona.

 

HOTELL

Vi har alle våre hotell i sentrum av Cavalese, 90-500 meter fra mållinjen.
Vi har rom på følgende hotell:
Hotel Bella Vista, Hotel Grünwald, Hotel Excelsior, Hotel San Valier, Hotel Laurino, Hotel Azalea og Hotel Sacro Cuore. 
Frokost og middag er inkludert.

 

PRISER
Hotel Sacro Cuore***: 10.950 NOK
Hotel El Excelsior***:  11.950 NOK
Hotel San Valier***: 11.950 NOK
Hotel Azalea***: 11.950 NOK
Hotel Grünwald****: 12.950 NOK
Hotel Bella Vista****: 13.950 NOK


Prisene inkluderer fly fra Oslo til Verona t/r på torsdag/mandag, eller rutefly på onsdag/mandag, som beskrevet i programmet. Opphold i delt dobbeltrom med frokost og middag, busstransport under oppholdet, heiskort og løypeavgift på Seiser Alm, samt reiseledelse. På charterflyet er en bagasje på 20 kg inkludert + skipose 5 kg.

 

TILLEGG

Startkontigent: 1050 NOK (samme pris på begge distanser)
Enkeltrom og tilknytningsbilletter.

DEPOSITUM
Depositum er på 3000 NOK.
Velkommen med til Marcialonga!

Turalternativer

Ons 25.01
5d
Gardermoen
Tor 26.01
4d
Gardermoen

Fra 10 950,-

Logg inn