Marcialonga 2023

Introduksjon

PWT Travel inviterer til herlige skidager i de italienske alpene. Det er 20. gangen vi arrangerer reise til Marcialonga.

Vi har charterfly fra Oslo Gardermoen direkte til Verona på torsdag og med retur mandag. Flyreisen tar 2t 30 min og fra Verona er det 2 timers busstur til Cavalese. 

Torsdag 26.1 reiser vi fra Oslo Gardermoen direkte til Verona med Norwegian kl. 11.00 (DY9012).  Vi lander i Verona kl. 13.40. Derfra er det 2 timer å kjøre med buss til Cavalese, der alle bor. Middag på hotellene om kvelden.

Fredag 27.1 reiser vi til vakre Seiser Alm, der vi nyter fantastiske skiløyper i storslagen natur. Vi tar taubanen opp til Seiser Alm-platået den siste biten. Heiskort, løypeavgift i langrennsløypene og bussturen er inkludert i turprisen. Avreise er kl. 09.30 fra Cavalese og hjemreise kl. 16.30 fra bunnen av taubanen. Det blir også mulig å dra opp til Lavaze for de som ønsker å gå på ski der. Middag på hotellene om kvelden. Etter middag er det pubkveld med smøreinfo fra Milsluker'n og fengende dansemusikk.

Lørdag 28.1 tester vi Marcialonga-sporene fra VM-stadion i Val di Fiemme. Du kan gå fra skistadion til Cavalese (ca. 10 km), eller du kan teste sporene i området rundt skistadion og ta bussen tilbake. Du vil også ha mulighet til å teste sporene ved starten i Moena hvis du heller ønsker det. I år vil vi også tilby en tur opp på Lavaze på lørdag for de som ønsker det.
Er det fint vær i Val di Fiemme anbefales en tur med gondolen opp på Alpe Cermis om ettermiddagen. Heishuset i Cavalese er i gangavstand fra våre hoteller. 

Søndag 29.1 arrangeres Marcialonga med sin herlige atmosfære. Du kan velge mellom 45 km, eller 70 km lang løype, begge i klassisk stil. I den lengste løypa passerer vi 13 landsbyer før vi er i mål.
Vi har egne busser som kjører oss til starten og som står der til alle har startet.
Vi har egen smørestasjon i bunnen av den siste bakken opp til Cavalese, ca. 2 km før mål.
I dag er det 50-årsjubileum for Marcialonga, så fyrverkeriet når siste løpet kommer i mål forventes å bli noe ekstra. Middag på hotellene om kvelden og etterpå samles vi til bankett på Mardoc Pub.

Mandag 30.1 Etter frokost reiser vi fra Cavalese ca. kl. 08.45 til Verona. Hjemreise med charterflyet med Norwegian letter kl. 13.00. Vi ankommer Oslo Gardermoen ca. kl. 15.40 med DY9011.
Tidene for charterflyet er nå bekreftet fra Norwegian.

HOTELL

Vi har alle våre hotell i sentrum av Cavalese, 90-500 meter fra mållinjen.
Vi har rom på følgende hotell:
Hotel Bella Vista, Hotel Grünwald, Hotel Excelsior, Hotel San Valier og Hotel Sacro Cuore. 
Frokost og middag er inkludert.

PRISER
Hotel Sacro Cuore***: 10.950 NOK
Hotel El Excelsior***:  11.950 NOK
Hotel San Valier***: 11.950 NOK
Hotel Grünwald****: 12.950 NOK
Hotel Bella Vista****: 13.950 NOK

Prisene inkluderer fly fra Oslo til Verona t/r på torsdag/mandag, som beskrevet i programmet. Opphold i delt dobbeltrom med frokost og middag, busstransport under oppholdet, heiskort og løypeavgift på Seiser Alm, samt reiseledelse. På charterflyet er en bagasje på 20 kg inkludert + skipose 5 kg.

TILLEGG
Startkontigent: 1050 NOK (samme pris på begge distanser)
Enkeltrom og tilknytningsbilletter.

DEPOSITUM
Depositum er på 3000 NOK.
Velkommen med til Marcialonga!

Turalternativer

Ons 25.01
5d
Gardermoen
Tor 26.01
4d
Gardermoen

Påmelding stengt

Fra 10 950,-

Logg inn