Marcialonga og Cortina 2025

Introduksjon

Vi arrangerer langturen Marcialonga og Cortina også i 2025.


Vi innbyr til flotte skidager i de italienske alpene med Marcialonga den første helgen og Toblach-Cortina den andre helgen. Dagene mellom rennene kan du nyte på vakre Seiser Alm.
Vi flyr med charterflyet til Marcialonga torsdag 23. januar fra Oslo til Verona på formiddagen.
Flyturen tar 2.30 time. Vi har egne busser fra Verona til Cavalese, som er en busstur på 2 timer. Vi har de samme bussene med oss under hele Marcialonga, slik at vi også har egne busser til starten på søndag. Torsdag kveld er det middag på hotellet.
Vi bor på Hotel Sacro Cuore i Cavalese, bare noen hundre meter fra målstreken.
Fredag kan du velge om du vil dra til Lavaze eller Seiser Alm, men siden vi skal bo på Seiser Alm etter Marcialonga anbefaler vi de fleste å dra til Lavaze i dag. Det er bare 10km fra Cavalese og skiløypene ligger
vakkert til på 1800 meter over havet med utsikt mot Latemar-massivet. Middag på hotellet om kvelden.
Lørdag blir det testing av ski i Marcialongaløypene fra VM-stadion i Val di Fiemme. Det er fint å gå skiløypa tilbake til Cavalese, slik at man kan studere den siste delen av løypa og teste den siste motbakken opp til mål.  Middag på hotellet om kvelden.
Søndag er det tidlig frokost og vi kjører egne busser til starten i Moena, slik at vi har bussen som varmestue før start.
Det er samme startsted for begge distanser. 45km går i mål i Predazzo og 70km i Cavalese, der vi bor.
Middag på hotellet om kvelden.
Mandag formiddag reiser vi videre til fantastisk vakre Seiser Alm, der skiløypene slynger seg på setervollene som ligger 1800-2000 meter over havet. Et eldorado for skiløpere i alle aldere. Vi bor i Castelrotto og tar taubanen opp på platået. 
Vi bor fra mandag til torsdag i Castelrotto med frokost inkludert.
Torsdag reiser vi videre til Cortina, der vi skal bo på Hotel de la Poste ved torvet i denne historiske skimetropolen. Vi bor sentralt i byen ved gågatene. Det er mye historie i veggene på hotellet.
Vi har frokost og middag inkludert i oppholdet her. 
Fredag tester vi skiløypene i Toblach.
Lørdag er det tidlig frokost før vi kjører til starten på 42 km klassisk. Starten er i Toblach. Mål er i Cortina rett ved hotellet. Middag på hotellet om kvelden.

Søndag er det fristilsrenn, eller du kan teste langrennsløypene på 1800 moh, der italienerne ofte finpusser toppformen før VM og OL. Du kan også teste alpinløypene i Cortina i dag om du heller vil det.
Middag på hotellet om kvelden.
Mandag etter frokost kjører vi til Venezia og flyr hjem.
Det er også mulig å reise hjem på søndag om du vil spare en fridag.

PRIS:  Kommer 
Prisen inkluderer flyreise Oslo-Verona, Venezia-Oslo, del i dbl.rom på Hotel Sacro Cuore (25.1-29.1),
Hotel Wolf i Castelrotto (29.1-1.2) og Hotel de la Poste (1.2-5.2), måltider som beskrevet, landtransport og reiseledelse. 
TILLEGG:
Startkontingenter: Marcialonga  (1200 NOK) og Toblach-Cortina 990 NOK (42 km klassisk)
Enkeltrom

Velkommen med på en fantastisk skiferie!

 

 

 

 

  

Påmelding

Jens

950 50 980

Send e-post

Ta gjerne kontakt med oss på telefon 32 78 61 80 om du har spørsmål, eller send oss en e-post. Kontortiden er mandag-fredag 08.00-16.00.

Logg inn