Marxa Beret 2020

Introduksjon

PWT Travel AS inviterer for sjuende gang til det største spanske skirennet i Pyreneene. Deltagerbegrensning på 40 personer. Rennet heter Marxa Beret og arrangeres i klassisk stil søndag den 2. februar 2020.

Vi flyr torsdag 30. januar om formiddagen fra Oslo, Gardermoen med ankomst Barcelona 09.00-12.20. Hjem igjen flyr vi mandag 3. februar 13.00-16.25 fra Barcelona til Oslo
Det er ca. 315 km å kjøre fra Barcelona til den lille alpelandsbyen Vielha i Val d Aran. Det tar rundt 5 timer å kjøre med buss med et par stopp og det er et flott og variert landskap vi får oppleve langs store deler av denne bussturen.


Vi legger opp til en overnatting i Barcelona fra torsdag til fredag, der det blir tid til sightseeing på torsdag ettermiddag. Vi bor sentralt på Expo Hotel Barcelona****. Barcelona er en av Europas mest interessante byer med alle de vakre byggverkene til arkitekt Antoni Gaudi (1852-1926) med blant annet, Familia Sagrada, Casa Mila, La Pedrera og den spesielle parken Güell. Det blir også tid til å besøke hovedgata La Rambla. Picasso-museet ligger også sentralt i byen og vi passerer også Barcelona FCs kjente stadium Camp Nou.
Om kvelden har vi velkomstmiddag på hotellet.

Etter frokost på fredag reiser vi til Pyreneene. Vi bor i det største tettstedet som er Vielha på Hotel Sol Melia Vielha****.
I Vielha finner du mange butikker, herlige tapas-barer og bra restauranter!
Det er omtrent 25 minutter å kjøre til skistadion fra Vielha.
Start og mål er på 1850 moh. Det er tre løypelengder; 10 km, 21 km eller 42 km. Laveste punkt på 42 km løypa er 1600 moh og høyeste punkt er 1900 moh.
Vi spiser middag på vårt hotell om kveldene.

Lørdag etter frokost henter vi startnummer på vei til skiområdet på Beret-platåen. Vi forbereder oss med å teste deler av løypa. Rennet går i klassisk stil på søndagen med start kl. 10.00. Etter skirennet kanskje hotellets spa-avdeling frister...
«PWT-bankett» om kvelden!

Mandag reiser vi tidlig til flyplassen i Barcelona. Det er mange som ønsker å gå skirenn på nye eksotiske plasser, så vær rask om du vil sikre deg plass. Deltagerbegrensning: 40 personer.

PRIS: 7950 NOK
Depositum på 3000 NOK betales ved påmeldingen.
INKLUDERT
Prisene inkluderer flyreise, all busstransport under oppholdet, sightseeing i Barcelona, del i dbl.rom på nevnte hoteller med frokost og 4 middager. Reiselederservice fra PWT.

TILLEGG
Enkeltrom 1500 NOK, startkontingent 350 NOK og evt. frakt av skipose på flyet. Ev. flytilslutning fra andre flyplasser enn Oslo.

Turalternativer

Tor 30.01
4d
Oslo

Fra 7 950,-

Logg inn