Tartu Skimarathon 2022

Introduksjon

Vi arrangerer tur til Tartu Skimarathon i 2022.

Det er en opplevelsesrik tur med besøk i vakre Tallinn og Tartu. Hotellene er nyrenoverte, maten er god og løypa spesielt flott. Dette er en reise vi kan anbefale på det varmeste! Turen passer også godt for vennegjenger som ønsker fellesskap og god tid til sosialt samvær.
Vi kan også i 2022 tilby tur torsdag-mandag (Alternativ 1) og fredag-mandag (Alternativ 2).

Torsdag 10.2.
Direktefly fra Oslo Gardermoen til Tallinn. Estland ligger en time foran Norge, og flyturen tar ca. 90 minutter. Det tar ca. 15 minutter å kjøre fra flyplassen og inn til hotellet, som ligger 200 m fra gamlebyen. Hotellet ligger rett ved den koselige gamlebyen. Det blir guidet sightseeing til fots i gamlebyen etter ankomst. Middag på Olde Hansa om kvelden. Her får vi oppleve middelalderstemning, levende musikk og god mat. Betjeningen er kledd i folkedrakter. 

Fredag 11.2.
Etter frokost kan du disponere egen tid i gamlebyen fram til vi henter dem som kommer fra Oslo med fredagsflyet. 
Fredagsgjengen reiser fra Oslo på formiddagen. Flytidene kommer seinere.
Etter ankomst flyplassen kjører vi 180 km sørover til Tartu. Det tar ca. 2 ½ time å kjøre gjennom det flate kulturlandskapet til byen Tartu, som er en universitetsby med ca. 100.000 innbyggere. Vi skal bo på Hotel Dorpat****, som ligger sentralt i Tartu i nærheten av gågata og flere shoppingsenter. Hotellet har egen spa-avdeling og er bare 5-6 år gammelt.
Etter innsjekking har vi litt tid før vi spiser middag. Middag er inkludert i turen.

Lørdag 12.2.
Etter frokost reiser vi til Otepää for å trene og teste ski fra starten. Du kan teste world cup-løypene eller gå en tur i Tartu skimaraton sin trase.  Det er bred og småkupert trase de første milene med mange spor i bredden. Om ettermiddagen er det tid for skismøring og forberedelser. Om kvelden spiser vi middagsbuffet med mye pasta på hotellet.

Søndag 13.2.
Tartu Maraton, klassisk, 63 km eller 31 km. Vi har egen buss til starten på 63 km i Otepää. Starten går kl. 09.00 for 63 km. Det er ca. 6000 deltagere på 63 km. Rennet på 31 km starter kl. 12.30. Det er 8 spor nesten hele den første halvdelen av løypa på 63 km.
Løypa bølger seg fantastisk flott gjennom terrenget og det er mange utforkjøringer som gir oss en pust i bakken, slik at vi er klare til å angripe den neste motbakken. Om kvelden feirer vi innsatsen med en deilig middag i en restaurant inne i berget. Her er det høyt under taket. Gangavstand fra hotellet. 

Mandag 14.2.
Etter frokost kjører vi til Tallinn. Vi flyr fra Tallinn til Oslo Gardermoen. Flytider kommer seinere.
Vi ordner også fly til andre destinasjoner.

PRIS OG INFO:
ALTERNATIV 1: 6450 NOK pr person
Torsdag-mandag, 

ALTERNATIV 2: 5450 NOK pr person

Fredag-mandag 

Prisene inkluderer flyreise Oslo Gardermoen-Tallinn t/r, overnatting i dobbeltrom med frokost og middag, busstransport og reiselederservice.

Vi tar forbehold om prisjustering ved betydelige valutaforandringer eller ved andre kostnadsendringer vi ikke rår over.

TILLEGG
Startkontingent Tartu skimaraton. 63 km = ca. 550 NOK, 31 km = ca. 350 NOK
Enkeltrom (300 NOK per natt).
Evt. tillegg for frakt av ski på fly.

Velkommen med din påmelding til PWT Travel!

 

 

Kommer

Påmelding for denne turen åpnes senere

Logg inn