Vasaloppet 2022

Introduksjon
Bilder

Startnummerne til Vasaloppet ble revet bort, men vi har sikret oss startnummer til de reisende. Reisen er åpen for alle med og uten startnummer til neste års renn.

PWT Travel AS inviterer til den svenske klassikeren Vasaloppet.
PWT arrangerer reise til Vasaloppet i Sverige også i 2020.

 

Startnummerne til Vasaloppet 2020 ble revet bort på få minutter, men vi har sikret oss startnummer til de reisende. Reisen er åpen for alle med og uten startnummer til neste års renn.

 

Det er satt et tak på 15.800 deltakere i Vasaloppet 2020, som går av stabelen søndag den 1.mars.

På Vasaloppet er det tusenvis av tilskuere langs løypa og stemningen er fantastisk. Mange av de lokale kjører snøscooter ut langs løypa og er med på å gjøre Vasaloppet til en folkefest.

 

Vi har flere bosteder med ulik standard og pris. Vi kjører busser fra Vikersund til Oslo, om Drammen, med flere lokale stopp underveis. Utreise fredag 28.2 og retur fra Sälen på mandag 2.3 med samme stopp på retur. Vi har reisende fra hele landet og plukker opp de som kommer med innenriksfly på Gardermoen på vei til Sverige.

 

 

 

BUSS

Avreise for bussen fredag ettermiddag er som følger:

Vikersund Bussterminal 12:00
Åmot Bussterminal 12:15
Hokksund, Langebru 12:30
Drammen busstasjon, Strømsø 13:00
Lierbommen, Shell 13:15
Asker Jernbanestasjon 13:30
Lysaker, busstasjon E18 13:45
Oslo S, Hotell Opera 14:00
Skedsmo, Shell 14:30
Gardermoen ankomsthall 15:00


Tider kan variere avhengig av trafikk, og vi ber derfor om at alle møter opp i god tid før oppgitt avgangstid.

Beregn minst 2 timer før på Gardermoen, da forsinkelser med flyet kan oppstå.

 

 


 

MÅLTIDER

Av måltider er det litt varierende hva som er inkludert på de forskjellige alternativene.
På Gammelgården er det frokost lørdag, søndag og mandag og middag fredag, lørdag og søndag inkludert.
På Högfjällshotellet er det frokost lørdag, søndag og mandag og middag fredag og lørdag inkludert.
På leilighetene er det ingen mat inkludert, men frokost og middag kan bestilles.

PROGRAM

 

Fredag 4.3:
Buss starter i Vikersund 12:00 og henter på bestemte påstigningssteder frem til og med Gardermoen. Ved ankomst fredag finner vi oss til rette på respektive bosteder. Middag er inkludert for de som bor på Gammelgården og Sälen Högfjällshotell. Leilighetene har eget kjøkken, og ikke frokost/middag inkludert.

 

Lørdag 05.3:
Etter frokost lørdag, reiser vi til startområdet i Berga by. Her vil det være mulig å gjøre seg kjent i startområdet, teste ut første del av løypa og gjøre innkjøp av eventuelle energibarer, drikke og annet utstyr til søndagens folkevandring fra Sälen til Mora. Etter stoppen på start kjører vi inn til Sälen sentrum, slik at man kan handle mat og andre ting, samt ta ut kontanter om dette skulle være ønskelig. I dag er det pastamiddag for de som bor på Gammelgården og Sälen Högfjällshotell.

Lørdag ettermiddag er det tid til skismøring. PWT Travel slår opp de siste anbefalinger med tanke på vær og føreforhold.

 

Søndag 6.3: 
Søndag morgen er det duket for en tidlig avreise, etterfulgt av en opplevelse utenom det vanlige. Vasaloppet arrangeres som en fellesstart, hvor alle startgrupper starter likt kl. 08:00. Vi har felles avreise fra Sälenfjellet 05.00 med bussene, ca. 20 minutter kjøring med noe kø.

 

Ved innkjøring til startområdet med bussene har vi ofte opplevd mye trafikk og vi har derfor tidlige avganger fra bostedene til starten.  Alt av nødvendig skiftetøy sendes så med arrangøren. Etter målgang er det dusj og middag inkludert i startnummeret. Vi kjører så bussene hjem tilbake til overnattingsstedene i Sälen med bussene og feirer dagens innsats. Middag i dag er inkludert for de som bor på Gammelgården. Det er ingen retur til Norge i dag, vår buss kjører til Norge på mandag.

 

Mandag 7.3:
Mandag morgen er det avreise tilbake til Gardermoen og resterende påstigningssteder. Avreise blir rundt kl. 09:30. 

 

ALTERNATIV 1: SÄLEN HÖGIS (LEILIGHET):

4-pers i leilighet til søndag/mandag: Kommer,-
6-pers i leilighet til søndag/mandag: Kommer,- (ved gruppe, ta kontakt på (helge@pwt.no)


Reiser du alene eller i et mindre reisefølge, så ønsker vi å plassere dere i 4-mannsleiligheter så dere får bedre plass. Er dere derimot en vennegjeng, kan vi anbefale 6-personer i en leilighet. 

Sälen Högfjällshotell har et utvalg 6-mannsleiligheter med bad og kjøkken. Det følger med sengetøy og ettervask. Handklær tar du med selv. Leilighetene har to soverom. Et med to køyesenger og et med en køyeseng. Det ene soverommet for 2 personer er av mindre størrelse uten vindu. Pris inkluderer del i leilighet (4 eller 6 personer), busstransport og reiselederservice. Leilighetene har fullutstyrt kjøkken, med en butikk 100 meter fra leilighetsbygget. Frokost og middag kan bestilles i tillegg.
Hjemmeside Leiligheter Högis.

 

ALTERNATIV 2: SÄLEN HÖGIS (HOTELLROM) - PRIS: Kommer,-
Svært begrenset antall rom. Turen går fra fredag til mandag. Sälen Högis ligger oppe på Sälenfjellet og er et velrennomert høyfjellshotell. Pris inkluderer del i dobbeltrom (gitt at man deler) frokost lørdag, søndag og mandag. Middag fredag, lørdag. Busstransport og reiselederservice.
Hjemmeside Hotellrom Högis.

 

ALTERNATIV 3: GAMMELGÅRDEN (HOTELLROM) - PRIS: Kommer,-
Turen går fra fredag til mandag. Gammelgården ligger i likhet med Högis oppe på Sälenfjellet og er et hotell med bra standard og en spise-/avdelingsdel i tradisjonstro gammel stil. Pris inkluderer del i dobbeltrom (gitt at man deler) og halvpensjon, busstransport og reiselederservice.

TILLEGG
Flybilletter tur/retur Gardermoen. Bestilles på egenhånd. 

Startnummer til Vasaloppet 2022: Pris kommer


Ved påmelding godkjenner vedkommende PWT Travels bookingreglement. 

PWT Travel tar forbehold om prisjustering ved betydelige valutaforandringer eller ved andre kostnadsendringer vi ikke rår over. 


Velkommen med din påmelding til PWT Travel!

Kommer

Bestilling for denne turen er ikke tilgjengelig helt enda, du må vente litt til! I mellomtiden kan du melde interesse for turen, så vil du bli oppdatert med en gang den er klar for bestilling!

Meld deg på denne turens interesseliste:

Logg inn