Vasaloppet 2024

Introduksjon
Bilder

PWT Travel AS inviterer til reise til Vasaloppet 2024, som i 2024 har 100-årsjubileum søndag 3. mars.

PWT Travel AS inviterer til den svenske klassikeren Vasaloppet, som i 2024 feirer 100 år!
PWT arrangerer reise til Vasaloppet i Sverige også i 2024. Rennet går søndag 3. mars.

Vi har ledige startnummer og vi skal som vanlig bo på Sälen Högfjällshotell med hotellrom og leiligheter. Reisen er åpen for alle.

På Vasaloppet er det tusenvis av tilskuere langs løypa og stemningen er fantastisk. Mange av de lokale kjører snøscooter ut langs løypa og er med på å gjøre Vasaloppet til en folkefest.

Vi kjører buss fra Vikersund til Oslo, om Drammen, med flere lokale stopp underveis. Utreise fredag og retur fra Sälen på mandag med samme stopp på retur. PWT Travel har også reisende fra hele landet og plukker opp de som kommer med innenriksfly på Gardermoen på vei til Sverige.


PROGRAM

Fredag:
Buss starter i Vikersund og henter på bestemte påstigningssteder i Drammen, Oslo , Gardermoen og Elverum. Planlagt avreise fra Oslo er kl. 14.00 og fra Gardermoen kl. 15.00 fredag 3. mars.
Ved ankomst fredag finner vi oss til rette på respektive bosteder. Frokost er inkludert for de som bor i hotellrom og på leilighetene. Leilighetene har eget kjøkken.

Lørdag:
Etter frokost lørdag, reiser vi til startområdet i Berga by. Her vil det være mulig å gjøre seg kjent i startområdet, teste ut første del av løypa og gjøre innkjøp av eventuelle energibarer, drikke og annet utstyr til søndagens folkevandring fra Sälen til Mora. Etter stoppen på start kjører vi inn til Sälen sentrum, slik at man kan handle mat og andre ting. 

Lørdag ettermiddag er det tid til skismøring. 

Søndag: 
Søndag morgen er det duket for en tidlig avreise, etterfulgt av en opplevelse utenom det vanlige. Vasaloppet arrangeres med fellesstart, hvor alle startgrupper starter likt kl. 08:00. 

Ved innkjøring til startområdet med bussene har vi ofte opplevd mye trafikk og vi har derfor tidlige avganger fra bostedene til starten.  Alt av nødvendig skiftetøy sendes så med arrangøren. Etter målgang er det dusj og middag inkludert i startnummeret. Vi kjører så bussen hjem tilbake til overnattingsstedene i Sälen  og feirer dagens innsats. Det er ingen retur til Norge i dag.

Mandag:
Mandag morgen er det avreise tilbake til Gardermoen og resterende påstigningssteder. Avreise blir rundt kl. 09:30. Det er drøyt 3 timer å kjøre fra Sälen til Gardermoen, så vi er framme ca. kl. 13.00 med en innlagt stopp. 

PRIS:
Sälen Högfjällshotell:  8450 NOK pr person
Prisen inkluderer del i dbl.rom på Sälen Högfjällshotell fra fredag til mandag med frokost,
busstransport og reiseledelse. 
Leilighet Sälen Högfjällshotell: 7450 NOK pr person
Prisen inkluderer del i leilighet (6 senger) når 4 personer deler leilighet fra fredag til mandag, frokost, sengetøy, busstransport og reiseledelse.

TILLEGG
Enkeltromstillegg Sälen Högfjällshotell: 3500 NOK
3 personer i leilighet: 1200 NOK pr person
Startkontingent Vasaloppet 90km: 2295 NOK


PÅMELDING:
Det er begrenset antall plasser, siden vi bare har en buss i år.
Du kan melde deg på ved å sende en e-post til jens@pwt.no

DEPOSITUM:
Depositum blir fakturert ved påmelding og er på 3000 NOK.

PÅMELDING;

Velkommen med din påmelding. Send en e-post til jens@pwt.no

 

 

 

Påmelding

Jens

950 50 980

Send e-post

Ta gjerne kontakt med oss på telefon 32 78 61 80 om du har spørsmål, eller send oss en e-post. Kontortiden er mandag-fredag 08.00-16.00.

Logg inn